Food-y-Market

Groene Hart Streekproducten

Door Tineke Brouwer uit Streefkerk

Het Groene Hart, ingeklemd tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, is gewoon een oase in de bruisende Randstad. Waar de stad compact, druk en vies is, heersen hier ruimte, rust en groen.

Het prachtige beeld van oude boerderijen, weilanden, molens, plassen en vergezichten doet soms denken dat de tijd hier stil staat, maar niets is minder waar. Het Groene Hart bruist van leven en van activiteiten. Op de fiets of met de boot, op wandelschoenen, gympjes of skeelers maakt niet uit, alles kan.

Natuurlijk wonen hier gewoon mensen, boeren èn burgers. In het Groene Hart liggen Woerden, Weesp, Gouda, Alphen aan de Rijn, Mijdrecht, Muiden en al die andere, schitterende kleine stadjes en dorpen die het verblijf hier zo aangenaam maken. Rivieren in verschillende afmetingen stromen door het landschap.

Wij zijn een groep zuivel- en kaasboeren en telers uit het Groene Hart die gezamelijk ambachtelijk geproduceerde streekproducten verkopen aan aan winkels, horeca, cateraars, bezorgdiensten en webwinkels.

Wij zien u graag op de Food-y-Market!


Terug naar het overzicht