Food-y-Market

Bakkerij / Traiteur De Veldkeuken

Door Rene van de Veer uit Bunnik

De Veldkeuken bereidt met zorg en aandacht de heerlijkste gerechten. Het brood bakken we ambachtelijk in onze eigen bakkerij, evenals onze taarten en quiches. De ingrediënten zijn biologisch en veelal afkomstig van de eeuwenoude moestuinen op het landgoed of uit de streek. Natuurlijk gebruiken wij groene stroom. Alle overige uitstoot compenseren wij via het Fair Climate Fund, zelfs de uitstoot van het vervoer naar onze klanten!

In onze bakkerij en landgoedkeuken spelen pure ingrediënten de hoofdrol. Groente uit de volle grond zijn de basis voor elk gerecht en ieder seizoen heeft zijn eigen smaak. Dat zie je terug op onze kaart. In onze bakkerij krijgt het deeg de tijd om te rijzen. De broden vormen we met de hand. Een broodjeslunch is bij ons een echte traktatie. 

Steeds meer mensen kennen onze taarten. Ook de bruidstaarten zijn verrassend door hun smaak en vormgeving. De smaak van het landgoed brengen wij ook aan huis of op kantoor.

Van dinsdag t/m zaterdag leveren wij heerlijke biologische lunches of tea in Zeist, Bunnik en Utrecht. Zo wordt een vergadering een smakelijke aangelegenheid. Kleine bestellingen kunt u afhalen in onze theeschenkerij. We werken samen met bijzondere locaties in de omgeving.

Naast brood, taarten en lunches maken wij ook lekkere soepen, quiches en salades in onze landgoedkeuken op Nieuw Amelisweerd. Het aanbod wisselt per maand omdat wij de seizoenen terug willen laten komen in de gerechten.

Tot ziens op de Food-y-Market!


Terug naar het overzicht