Food-y-Market

Van de Heyde Hoeve

Door Tiny Schepers en Bert Rijnen uit Nuenen

Wij van de Heyde Hoeve brengen u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vrüger. Wij staan voor het duurzaam houden van onze varkens en wij hebben respect voor het dierenwelzijn. Ook produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Met de Nederlandse herkomst en een speciaal voer dat we de varkens geven, garanderen wij een duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde. Wij zijn georganiseerd in een coöperatie van boeren. Zo bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.

Van de Heyde Hoeve is van oorsprong al een coöperatie. Zo zijn wij begonnen. Vier boeren vonden elkaar, omdat wij het gevoel hadden dat het anders moest. Wij hebben ons losgemaakt van hoe varkens hier in Nederland gehouden worden, omdat wij geloven dat er een manier van leven bestaat die beter is. Beter voor producent, consument én voor al onze varkens.

Wij willen bewijzen dat hoe wij onze varkens houden en wat we ze voeren, hoe wij ze slachten en het vlees vervoeren beter kan. Als u gelooft in wat u ziet, doe dan mee. Neem ons vlees en eet het samen. Want samen genieten wij van die betere manier van leven. Wij geloven daar in, wij werken daar aan.

Wij zijn van de Heyde Hoeve. U ook? Tot ziens op de Food-y-Market!


Terug naar het overzicht